Aanbod trainingen
Naast de enorm veelzijdige Andi-do trainingen, bleek ook vraag te zijn naar trainingen, die zich richten op een specifiek onderdeel / aandachtsgebied. Om aan die vraag te voldoen, worden ook diverse trainingen / workshops aangeboden, die afgeleid zijn van de Andi-do trainingen. Deze trainingen / workshops vormen met een vast aantal lessen in principe een afgerond geheel. Voorbeelden van zulke trainingen zijn de focustraining, de ontspan-training, de Stop Pesten training en de Rots en Water training. 

Tevens worden bij voldoende animo trainingen Ryu Kyu Kobujutsu gegeven en kan via Andi-do een leuk verjaardagsfeestje geregeld orden. Denk hierbij aan een sportfest of een lasergame feest. Het lasergamen via Andi-do kost minder dan de helft van wat het elders kost. 


Afhankelijk van de vraag worden trainingen en workshops gegeven op diverse tijden en locaties. 

Daarom is het altijd het beste om bij interesse contact met ons op te nemen via info@andido.nl, of door te bellen met 06-83367176. 

Op dit moment worden er continu trainingen Andi-do gegeven op de woensdagen. In samenspraak is het mogelijk hierbij te komen kijken en een proefles mee te doen. 

Mocht u behoefte hebben aan een training/cursus, die niet op de site vermeld staat, maar in het verlengde ligt van het doel van de stichting Andi-do, dan wordt u uitgenodigd dit middels een mailtje aan info@andido.nl kenbaar te maken.

 

Bij voldoende aanvraag zijn wellicht ook andere trainingen, die aansluiten op uw specifieke wensen, op te zetten.


Voor individuele begeleiding middels een speciale soort Remedial Teaching (zoals vermeld onder "Leer met Plezier") wordt u verzocht contact op te nemen met Andras Dobos via info@andido.nl, of door te bellen met 06-83367176.